Hong Kong's First Laughter Yoga Social Enterprise & Training Center with the social mission for spreading health and happiness in Hong Kong & Asia. 香港首間愛笑瑜伽/大笑瑜伽社會企業及培訓中心 - 在香港和亞太區分享快樂和健康。
Facebook Twitter Gplus YouTube E-mail RSS

.$0 budget 搞大笑活動~ 流動愛笑俱樂部

[介紹返先….$0 budget 搞大笑活動~ 流動愛笑俱樂部]

有些很有心的ngo或教育機構好想為自己的服務使用者提供大笑瑜伽服務,我哋真係好欣慰,因為大家都覺得呢個活動有功能和意義。

不過呢,如果大家真係無budget請導師或者義工津貼,又無收服務使用者嘅錢,又搵唔到funding資助,咁全職既專業大笑導師係不可能存在嘅。

所以呢,我哋真係幫大家諗好左,$0 budget大笑活動點搞。

就係搵返香港不同的戶外愛笑俱樂部,帶埋服務使用者過去join返就得。

Yogamate玩樂瑜伽-大笑瑜伽專家本身都有一些不定期嘅流動愛笑俱樂部,歡迎留意本專頁。

不過免費活動,時間地點日期當然由大笑導師去定啦~同埋係歡迎公眾人士一齊玩

Share